22 maj 2018
19:00

Tabergs SK

Referat: Forserums IF - Tabergs SK

De rödgula eleganterna gästade på tisdagskvällen Forserum. FIF tog tag i matchen från början och tog rättvist ledningen med 1-0 efter ca 10 minuter. Vi var lite passiva i början och kom inte rätt i positionerna. Dock kom maskineriet snart igång och i den 30:e minuten kvitterade vi genom att Arwid fick loss bollen i straffområden och fintade ner målvakten och tryckte in bollen i mål. Därefter hade vi riktigt bra spel. Efter en av många hörnor denna kväll blev Marcus nerdragen i straffområdet och vi tilldömdes straff. Marcus la denna själv och målvakten lyckades ändå rädda bollen men Mackans snabba fötter och rappa steg gjorde att han var först på returen och stänkte in bollen i mål.

I andra halvlek forsatte vårt fina spel och vi skapade en dele chanser. I samband med en omställning tog Axberg bollen på mittplan, rundade försvaret och satte mycket snyggt bollen i nät. Vi fortsatte att trycka på och efter en tilltrasslad situation fick Linus S på en väldigt bra träff och gjorde 4-1 målet. FIF reducerade därefter till 2-4 vilket oxå blev slutresultatet.

Vi har en del att jobba med gällande uppförande med rätt fokus såväl som spelmässigt. Vi känner dock att vi tar kliv framåt i vardera match. Nästa omgång väntar seriefinal mot rivalerna från Hovslätt onsdag den 30:e kl 19:00. Väl mött då på TSK:s fina anläggning.